İstanbul

Üsküdar Belediyesi Eylül Ayı Toplantısı yapıldı

İbrahim Çağlar Atalar CHP Üsküdar Meclis Grubunda...

Üsküdar Belediyesi Eylül ayı toplantıları 07 Eylül 2023 Perşembe günü yapılan toplantı ile sürerken Üsküdar Belediyesinin davetlisi olarak Filistin’den gelen bir grubun meclis salonunda izleyici olarak yer almaları nedeni ile CHP’li isimlerin salona alınmak istenmeyişi sıkıntı yaratırken izleyiciler arasında CHP Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Yıldırım, CHP Üsküdar İlçe Örgüt Üyeleri Yalçın Ertan, Ömer Can, Sinan Baran, Üsküdar Barbaros Mahalle Sorumlusu Hüseyin Dartepe’de bulunuyorlardı.

İbrahim Çağlar Atalar CHP Üsküdar Meclis Grubunda…

26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezinde Ali Polat ve Onur Cingil’inde aday olarak katıldıkları CHP Üsküdar 38. Olağan İlçe Kongresinde CHP Üsküdar İlçe Başkanı seçilen İbrahim Çağlar Atalar 07 Eylül 2023 Perşembe günü yapılan Üsküdar Belediye meclis Toplantısı öncesi CHP Üsküdar Belediye Meclis Grubuna başkanlık etti.

İYİ Parti Üsküdar’dan İbrahim Çağlar Atalar’a kutlama ziyareti

CHP Üsküdar İlçe Başkanı seçilen İbrahim Çağlar Atalar, 07 Eylül 2023 Perşembe günü yapılan Üsküdar Belediye Meclis Gurup Toplantısına başkanlık ederken İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu ve Üsküdar Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyeleri ile beraber gelerek kendilerini yeni göreve seçilmeleri nedeni ile kutlayarak başarılar dilediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu