İmamoğlu tutsak iken senin metro hattını imzalasa ne olur imzalamazsa…
Kemal Yıldırım yazdı...

20 Aralık 2025 Cumartesi günü Büyükada Atatürk Kent Meydanında yapılan İBB İSTAÇ ve İBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Adalar’da uygulanmaya başlanan Geleceği Dönüş İstanbul Projesi Tanıtım Etkinliğinde söz alan İBB Başkan Vekili Nuri Aslan konuşması sırasında “2026 Yatırım Proğramımızı şayet imzalarsa ki bizi destekleyeceğine inanıyorum. Göreceksiniz sayın Cumhurbaşkanımız yanımızda yer alacak ve İncirli- Sefaköy-Beylikdüzü Metro hattı ve katı atık yakma tesislerimizi yapma programımızı imzalayacak ve önümüzü açacak ve İBB olarak Allah’ın izini ile ihaleleri çıkaracağız” dedi.
Bilindiği üzere İBB tarafından hazırlanan büyük bir aciliyet gösteren İncirli- Sefaköy-Beylikdüzü Metro hattı Cumhurbaşkanının yatırım projesini imzalamadığı için yapılamadığı bilinirken İBB Başkanı Nuri Aslan’nın konuşmasında daha sonra “Göreceksiniz sayın Cumhurbaşkanımız yanımızda yer alacak ve önümüzü açacak ve İBB olarak Allah’ın izini ile ihaleleri çıkaracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşinin de çevre ile ilgili hassasiyetini biliyorum. İstanbul’a hizmet sevaptır ve Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu isteyecektir” dedi.
Sayın Aslan’a hatırlatmak isteriz ki “Senin İBB Başkanını, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayını apar topar yargısız şekilde yaklaşık bir yıldır içeride tutan… senin “İncirli- Sefaköy-Beylikdüzü Metro hattının yatırım işini” imzalasa ne olur imzalamazsa ne olur..!
Sayın İmamoğlu bir yıldır orada tutuklu iken, değil mi?
Daha fazla ezilme ezdirme kendini Nuri Başkan!
Bakmaya çalış bir yıldır tutsak olduğu hücresinde dimdik duran sayın İmamoğlu’na biraz…






