İstanbul

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Soytürk, ilk iftarı İlçe örgütü ile yaptı

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk, Ramazan Ayı’nın ilk gününde CHP Zeytinburnu ilçe örgütüyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından İBB Çırpıcı Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeği 11 Mart 2024 Pazartesi günü yoğun bir katılım ile gerçekleştirilirken, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk eşi Kübra Şen Soytürk ile birlikte ramazanın ilk iftarını CHP Zeytinburnu ilçe örgütü ve vatandaşlarla beraber yaptı.

Soytürk, “Hepimiz için hayırlı, uğurlu ramazan olur inşallah. Ramazanın geleneksel davranışı birinci gününü aile fertleri ile birlikte açmak adettendir. Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailemizi bir araya toplayalım bu güzel günde orucumuzu birlikte açalım istedik… Maratonumuzun son 20 günü, seçimi biz kazanacağız. 31 Mart seçimine kadar çok çalışacağız. Sandıklara hep birlikte sahip çıkacağız. İnşallah ipi birlikte göğüsleyeceğiz.” dedi.

Masaları tek tek dolaşan CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk, sohbet edip Ramazan ayının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu