Bakırköy Belediyesi 2024 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi

Bakırköy Belediyesi 9. Seçim Dönemi 2. Toplantı Yılı Nisan ayı Toplantıları 10 Nisan 2025 Perşembe günü yapılan ve Bakırköy Belediyesinin 2024 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülerek kabul edildiği 2 .Oturum ile sonladı.
Bakırköy Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda saat 16.00’da bir önceki toplantıya ait meclis tutanağının okunarak oylanması ve kabul edilmesi ile başlayan Nisan Ayı 3. Oturumunda gündem dışı tek söz alan Bakırköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mesut Metin oldu.
Gündem dışı konuşmalarının ardından Bakırköy Belediyesinin 2024 Yılı Faaliyet Raporunun görüşmesine geçilirken ilk sözü alan Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu faaliyet raporu hakkında slayt gösterimi destekli geniş bir açıklama yaptı.
Bakırköy Belediyesinin 2024 Yılı Faaliyet raporu hakkında AKP Meclis Grubu adına söz alan Özgür Polat’ın eleştirilerine ise Bakırköy Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Uğur Dündar ve Bakırköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Temel Polat cevaplandırırken daha sonra yapılan oylamada CHP Meclis Üyelerinin tamamının oyları ile Faaliyet Raporu kabul edildi.