GündemYerel

CHP Şabanözü İlçe Başkanı Nigar Baran: Geçim derdi çeken herkesin yanındayız, umutları biz olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şabanözü İlçe Başkanı Nigar Baran, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı ve okulların durumu hakkında İlçe Eğitim Sekreteri Selma Duran ile birlikte değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda eğitim yılı boyunca atılacak adımlar ve ilçedeki okulların durumu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Baran, eğitimin geleceği ve gençlerin hak ettikleri eğitimi almaları konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI: EYLÜL AYI DEĞERLENDİRMESİ, EKİM AYI PLANLAMASI

CHP Şabanözü İlçe Başkanı Nigar Baran, düzenli olarak gerçekleştirdiği aylık değerlendirme toplantısını ilçe binasında partililerle birlikte gerçekleştirdi. Eylül ayı çalışmalarını değerlendirerek, Ekim ayı planlamalarını yaptıklarını belirten Başkan Baran, toplantıya katkı sunan tüm üyelere teşekkür etti. Baran, her gün bir önceki günden daha çok çalışarak ve üreterek Şabanözü için mücadele edeceklerini belirtti.

GEÇİM DERDİ ÇEKEN EMEKLİNİN, GELECEĞE UMUTLA BAKAMAYAN GENÇLERİN YANINDAYIZ

Başkan Nigar Baran, ülkedeki ekonomik zorluklar ve artan hayat pahalılığına dikkat çekerek, “Geçim derdi çeken emeklinin, geleceğe umutla bakamayan gençlerin, hayat pahalılığından bunalmış annelerin ve durmayan zamlarla ezilen çiftçilerin yanındayız. Onların umutları olacağız” dedi.

Baran, Şabanözü’nde yaşayan herkesin huzurlu ve refah içinde bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Halkımızın sesini duyurmak, onların yanında olmak ve sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. CHP olarak, toplumun her kesiminin sesi olmaya, onların yanında durmaya kararlıyız” şeklinde konuştu.

Başkan Nigar Baran, özellikle gençlerin geleceğe umutla bakabilmeleri adına eğitimin ve fırsat eşitliğinin önemine vurgu yaparak, “Gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak, onları özgüvenli ve donanımlı bireyler olarak yetiştirmek bizim temel hedefimizdir. Eğitimin önemini biliyoruz ve bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

DAYANIŞMA VE MÜCADELE VURGUSU

Nigar Baran, CHP olarak toplumun tüm kesimlerinin haklarını savunmak ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamak adına mücadeleye devam edeceklerini belirterek, “Halkımız umutsuzluğa kapılmasın, biz onların yanında olmaya devam edeceğiz. Dayanışma içinde, el birliğiyle bu zor günleri aşacağız. CHP, halkın umudu olmaya, onların sorunlarına çözüm üretmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu