İstanbul

Bakırköy Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Toplantısı Yapıldı…

Bakırköy Belediyesi 9. Seçim Dönemi 1. Toplantı Yılı Ekim Ayı Toplantıları 07 Ekim 2024 Pazartesi günü yapılan ve Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nun katıldığı, meclis başkanlığını yürüttüğü 1. Oturum ile başladı.

Bir önceki toplantıya ait tutanakların okunarak oylandığı 07 Ekim 2024 pazartesi günkü ilk toplantıda gündem dışı Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu son günlerde ülkede büyük tepkilere neden olan kadın cinayetleri konusunda düşünceleri meclis üyeleri ile paylaşırken daha sonra Bakırköy Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Meltem Bekaroğlu, Tuğçe Çalık Karademir ve Çağhan Bulut’ta gündem dışı söz aldılar.

CHP’li meclis üyelerinin kadın cinayetleri konusunda eleştirileri üzerine söz alan Bakırköy Belediyesi AKP Meclis Üyesi Özgür Polat’ın konuşmasını CHP Bakırköy Belediye Meclis Gurubu sözcüsü CHP Meclis Üyesi Uğur Dündar cevaplarken Bakırköy Belediye Meclis Toplantısını CHP Bakırköy İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Ömer Kutlu, CHP Bakırköy İlçe Örgüt Üyeleri Ayşegül Akyüz, Doğukan Kılıvan’da izlediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu