İstanbul

Mehmet Moğultay kabri başında anıldı

49’uncu ve 50’nci Cumhuriyet Hükümetlerinin Çalışma, Sosyal Güvenlik ve Adalet Bakanı 19 ve 20. dönem CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Moğultay aramızdan ayrılışının 5. yıl dönümünde Kartal  Belediye Başkanlığı tarafından organize etkinlik ile Zincirlikuyu Mezarlığında bulunan kabri başında anıldı.

05 Temmuz 2007 tarihinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Mehmet Moğultay’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel çelenk gönderdikleri 5. yıl anmasında sırası ile Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ve Mehmet Moğultay’ın oğlu Ulaş Moğultay söz aldılar.

CHP Maltepe ilçe Başkanı Ali Cengiz Erol, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcıları Mert Polat, Kemal Arslan, CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, CHP Kartal Belediye Meclis Üyeleri İmam Aydın, Mustafa Oktay Aksu,, Kartal Belediye Başkan Danışmanı Nizamettin Zongül, CHP Kartal Üyesi ve Alevi Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Kemal Berk’te katılanlar ve merhum Mehmet Moğultay’ı unutmayanlar arasındaydılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu