İstanbul

CHP Küçükçekmece Kadın Kolları Yeni Başkanı Yasemen Acun…

Yasemen Acun ile Semra Cuğ’un aday oldukları divan başkanlığını ise CHP PM Üyesi Koza Yardımcı’nın yaptığı CHP Küçükçekmece Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi 01 Haziran 2024 Cumartesi günü Küçükçekmece Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın da katılımları ile gerçekleştirildi.

Seçimlere geçilmeden önce CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin yaptığı konuşmada “seçim dönemlerinde omuz omuza çalışan bu iki değerli arkadaşımızın çabası partimizin birlik ve beraberliğini de güçlendirmektedir” dedi.

Elde edilen tüm başarıların kadınların mücadelesi ile olduğunu vurgulayan Burak Ergin “tek bir hedefimiz var hep birlikte partimizin ilkelerine bağlı kalarak daha güzel yarınlar için çalışacağız” dedi. Daha sonra yapılan seçimlere yeşil liste ile giren Semra Cuğ 437 oy alırken seçimlere mavi liste ile giren ve 484 oy alan Yasemen Acun CHP Küçükçekmece Kadın Kolları başkanı seçilirken yeni yönetim kurulu listesi ise Gülcan Abeş, Meral Aslan, Nermin Avcı, Birgül Aydemir, Aynur Coşan, Hülya Dağdemir, Dilber Erözbek, Fatma Karakaya, Suna Kaya, Ayşe Özkan, Gülsün Şahin, Güladiye Yücel isimlerinden oluşurken CHP Kadın Kolları İstanbul İl delegeleri listesi ise Yasemen Acun, Ayşe Akpınar, Özge Algül, Hicran Aslan, Sinem Ateş, Fatma Aydın, Hatun Duman, Ayşe Eraslan isimlerinden oluştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu